torsdag 26 mars 2009

I sommar blir det andra bullar .... nu finns chansen att fika Henrikbullar i 2 veckor!!!!

Min man Henrik gillar att baka, familjen gillar att han gillar att baka, så även andra i vår omgivning. Under vår snart 10 åriga karriär som idrottsföräldrar har vi och då särskilt Henrik spetsat sin kompetens till den milda grad så att han numer bara bakar en sorts bullar. I sonens lag är bullarna välbekanta och uppskattade, och mer än en besökare har blivit lockade att köpa fika med orden "passa på och ät en Henrikbulle" (jag är inte skyldig).

När vi nu går in på upploppet som matchvärdskapsbakande föräldrar vill vi ge er alla en möjlighet att föräta sig på dessa kardemummadoftande knutiga bakverk - med bibehållet gott samvete. Det är så enkelt - besök oss på Refugee Support Camp - varje dag mellan 5 juli och 19 juli. Henrik har lovat att baka nya bullar varje dag. Självklart skänker du en rejäl slant till vår insamling för flyktingarbete i södra Sudan för varje bulle. Tänk ett sådant gott sätt att göra gott på!

Lämna en kommentar och gissa hur många bullar som Henrik kommer att baka under Refugee Support Camp. Den som kommer närmast kommer att belönas - med bullar. Och har du något bakverk som du vill imponera med i två veckor i juli? Skicka mig ett mail på rsc.onsala@gmail.com. Vi gillar goda saker för den goda sakens skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar