måndag 6 april 2009

Kaisas kasslerlåda

En enkel och smaskig rätt som passar bäst till kokt potatis.

4 port

300-400 g kassler i strimlor
1 purjolök i strimlor
1-2 paprikor i bitar
3-4 tomater i tunna klyftor
2 dl grädde
riven ost

Lägg grönsakerna i en ugnsfast form, strö över kasslerstrimlorna. Häll på grädde och strö över riven ost. Gratinera i 200o ca 20 min.

2 kommentarer:

  1. I dag ska det ske, nu ska jag äntligen stycka och strimla den bastanta kasslern som ockuperat min frys ett tag. Ser ut att vara ett alldeles lagom okrångligt recept som passar min hjärna fint i denna överbelastningens tid. Heja på med tältlägerförberedelserna, jag ska verkligen försöka komma förbi, om inte annat för att äta bullar! Allt väl / Sara

    SvaraRadera
  2. Det blev jättegott fastän jag glömde tomaterna (dvs det var ändå en ingrediens för mycket för min hjärna just nu). Och som jag misstänkte blev det en rejäl bit kassler över - hjälp vad ska jag göra med den!!??
    Och så måste jag säga att det var en väldans fjösig bullmängdsgissning jag gjorde - var det verkligen jag? Måste tänka över det där, återkommer! :-) Och brödbakningskursen låter bra, borde jag kunna delta i! Vi hörs, Sara

    SvaraRadera